Boomverzorging Vorden – Rienk Buitengewoon Actief

Boomverzorging Vorden - Boomverzorging regio Vorden Als u zoekt naar Boomverzorging Vorden of boomverzorging regio Vorden, dan hoeft u niet verder meer te zoeken. Rienk Buitengewoon Actief is nu namelijk graag van dienst bij uw boomverzorging klussen.

Als jongen uit de regio ben ik in 2016 gestart met mijn eigen bedrijf: Rienk Buitengewoon Actief. Een bedrijf dat zich voornamelijk richt op boomverzorgingswerkzaamheden.  Ik werk veel voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ik richt mij vooral op de regio Vorden – Zutphen – Lochem en werk als het nodig is graag samen met (jonge) ondernemers uit de omgeving.

Boomverzorging Vorden

Of u nu een enorme boom of een uit de kluiten gewassen struik heeft staan, als u deze gesnoeid of verwijderd wilt hebben bent u bij Rienk Buitengewoon Actief aan het juiste adres. Zelfs als deze langs de weg of in een volle achtertuin staat. Ik ben op alles voorbereid en weet altijd een oplossing te vinden die naar uw wens is.

Ik vind het belangrijk om rekening te houden met de werkomgeving, zodat de tuin en uw buren zo min mogelijk last ondervinden van de werkzaamheden. Daarnaast laat ik de tuin netjes aangeharkt achter.

Boomverzorging Vorden - Boomverzorging regio Vorden

Bomen kappen

Als u een boom wilt laten kappen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om een boom te verwijderen:

  • Omzagen: Snel, dus laag in kosten. Houdt rekening met schade aan de ondergrond wegens vallende takken en stronken.
  • Klimmend/hoogwerker: Voorkomt schade aam omgeving bij het kappen van bomen op lastige plekken.
  • Met telekraan: Scheelt tijd en energie, maar relatief hoog in kosten. De boom of bomen worden dan ineens of in stukken uit de grond getild.

Per klus kijk ik wat de beste oplossing is, passend bij uw wensen en budget. Houdt er wel rekening mee dat u misschien een vergunning nodig heeft om uw bomen te laten kappen. U kunt dit zelf controleren via de website www.omgevingsloket.nl 

Bomen snoeien

Met uitzondering van enkele bomen zoals de Berk, Beuk, Esdoorn en Noot, kan er het hele jaar gesnoeid worden. Voor de genoemde uitzondering kan de klus het beste gepland worden van eind zomer tot eind winter. Bij het snoeien van bomen door Rienk Buitengewoon Actief zijn er ook weer verschillende mogelijkheden:

  • Opkronen: Dit zorgt voor meer ruimte onder de boom
  • Verwijderen dood hout: (preventief) onderhoud om ongelukken te voorkomen.
  • Kandelaberen: Het verkleinden van de omvang van de boom
  • Selectief snoeien: Het snoeien van takken die tot last zijn. Denk aan overhangende takken op schuren, schuttingen en tuingrenzen.

 

Offerte voor boomverzorging

Na aanvraag van een vrijblijvende offerte, doe ik mijn best om deze binnen twee werkdagen naar u toe te sturen. Na goedkeuring van de gestuurde offerte, plan ik de klus op zo kort mogelijke termijn. Op deze manier ziet u uw wensen snel werkelijkheid worden.

Ik kom graag langs voor het geven van advies en het opmaken van een vrijblijvende offerte!

Rienk Buitengewoon Actief
Rienk Boers
Beeklaan 17
7234Sk Wichmond

Telefoon: 06-14587794
E-mail: buitengewoonactief@gmail.com

Vragen over boomverzorging Vorden?
Ook kunt u het contactformulier gebruiken om uw wensen of vragen rondom boomverzorging aan mij kenbaar te maken.