Boomverzorger Zutphen – Rienk Boers

Boomverzorger Zutphen - Rienk BoersRienk Boers is dé boomverzorger Zutphen met zijn onderneming Rienk Buitengewoon Actief.  Gevestigd in Wichmond, op een steenworp afstand van Zutphen is Rienk Buitengewoon Actief uw adres als u zoekt naar een Boomverzorger in Zutphen.

U kunt mij inschakelen voor diverse klussen rondom boomverzorging, van het kappen of snoeien van een enkele boom in uw tuin, tot volledig onderhoud van uw bomenpartij. Voor elke opdracht zet ik het juiste materieel in, zodat de klus snel en vakkundig geklaard kan worden. Voorbeelden van mijn gebruikte technieken zijn omzagen, klimmend omzagen, snoeien of zagen met hoogwerker, snoeien en zagen met een telekraan.

Onderhoud aan bomen en planten

Voor al uw werkzaamheden in de tuin ben ik u graag van dienst. U kunt daarbij denken aan:

  • Bomen kappen
  • Bomen snoeien
  • Struiken snoeien of struiken verwijderen
  • Frezen van boomstronken, ook wel stobben genoemd
  • Het planten van bomen en struiken
  • Overige grove tuinwerkzaamheden.
  • Aanleveren van brandhout voor uw kachel

Vrijblijvende offerte

Graag kom ik vrijblijvend bij u langs om uw wensen te bespreken. Ter plekke is het voor mij makkelijk in te schatten hoe ik de opdracht het beste kan uitvoeren. Hierbij let ik ook op de omgeving zoals schuurtjes en schuttingen.

Na aanvraag van een offerte doe ik mijn uiterste best om u binnen twee werkdagen een passend voorstel te sturen. Na akkoord van de offerte zorg ik ervoor dat de boomverzorger werkzaamheden vlot uitgevoerd worden. U hoeft dus geen weken te wachten tot alles naar wens is afgerond!

Meer informatie over boomverzorging?

Boomverzorger Zutphen - Rienk Boers

Meer informatie? Kijk gerust eens rond op mijn website. Op de pagina’s foto’s en blog kunt u diverse updates bekijken van mijn boomverzorgingsklussen.  Daarnaast kunt u via het contactformulier eenvoudig contact met mij opnemen.

Boomverzorger Zutphen – Rienk Buitengewoon Actief

Rienk Boers
Beeklaan 17
7234 SK Wichmond

Telefoon: 06-14587794
E-mail: buitengewoonactief@gmail.com
Facebook:  www.facebook.com/rienk-buitengewoon-actief