Bomen kappen Zutphen – Rienk Buitengewoon Actief

Bomen kappen Zutphen - Rienk Buitengewoon ActiefBomen kappen Zutphen? Op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat snel en vakkundig uw bomen in Zutphen kan kappen? Rienk Buitengewoon Actief is u graag van dienst!

Als u een grote boom in uw tuin hebt staan, kan het zijn dat deze veel lichtinval in uw woning tegenhoudt. Of misschien staat er een hele oude boom op uw perceel die gevaar oplevert. Voor elke klus en elke wens bied ik een passende oplossing.

Per klus wordt gekeken wat de beste manier van werken is. U kunt zich misschien voorstellen dat een boom in een grote voortuin bijvoorbeeld makkelijker te kappen is, dan een boom in een kleine tuin naast een schuur.

Bomen kappen in Zutphen - Rienk Buitengewoon ActiefBomen kappen

Als u een boom wilt laten kappen, dan zijn er verschillende mogelijkheden om een boom te verwijderen:

  • Omzagen: Snel, dus laag in kosten. Houdt rekening met schade aan de ondergrond wegens vallende takken en stronken.
  • Klimmend/hoogwerker: Voorkomt schade aam omgeving bij het kappen van bomen op lastige plekken.
  • Met telekraan: Scheelt tijd en energie, maar relatief hoog in kosten. De boom of bomen worden dan ineens of in stukken uit de grond getild.

Per klus kijk ik zoals vermeld, wat de beste oplossing is, passend bij uw wensen en budget. Houdt er wel rekening mee dat u misschien een vergunning nodig heeft om uw bomen te laten kappen. U kunt dit zelf controleren via de website www.omgevingsloket.nl 

Bomen kappen Zutphen door Rienk Buitengewoon Actief

Als jongen uit de regio ben ik in 2016 gestart met mijn eigen bedrijf: Rienk Buitengewoon Actief Boomverzorging. Een bedrijf dat zich voornamelijk richt op het kappen van bomen en overige boomverzorging. ik voer met name werkzaamheden aan bomen uit voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Ik ben met name actief in de regio van Zutphen, Lochem en Vorden.

Bomen kappen Zutphen - Rienk BoersVragen over bomen kappen?

heeft u vragen over de mogelijkheden van Rienk Buitengewoon Actief? Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op. Ik kom ook graag langs voor het geven van advies en het opmaken van een vrijblijvende offerte!

Rienk Buitengewoon Actief
Rienk Boers
Beeklaan 17
7234Sk Wichmond

Telefoon: 06-14587794
E-mail: buitengewoonactief@gmail.com